201803.15
Off
0

De zoektocht naar meubels voor de nieuwe kinderkamer

Heb je een onlangs een kindje gekregen of verwacht je binnenkort een kindje? Dan komt er heel veel op je af. Zoveel dat je sommige dingen misschien wel kan vergeten voor je kindje. Een van de zaken die je zeker niet mag vergeten voor je kindje, is het kiezen voor meubels voor de nieuwe kinderkamer. Enkele tips hierbij zijn dan waarschijnlijk ook gewenst…

Wat zijn de meubels die je kiest voor in de nieuwe kinderkamer?

Hierin ben je eigenlijk vrij. Je kiest zelf hoe je de kinderkamer inricht. Natuurlijk zijn er enkele belangrijke dingen die elk kind nodig heeft, zoals een bed, een kleerkast, een kastje… Maar of je nu kiest voor 5 kasten in de kamer of voor 1, dat is dan weer je eigen keuze. Je kan bijvoorbeeld ook nog kiezen om een bureau te plaatsen, om een tafel en stoel te plaatsen… Dit kies je dus volledig zelf.

Waar meubels kopen voor de kinderkamer

Er zijn veel plaatsen waar je terecht kan voor meubels voor de kinderkamer. Zo kan je bijvoorbeeld meubels voor de kinderkamer kopen in winkels als Ikea, Weba, Deba, Leenbakker… Maar ook online kan je zeker en vast ook meubels terugvinden voor de kinderkamer. Websites zoals Bol.com bieden deze meubels voor de kinderkamer ook aan. Dus afhankelijk of je graag fysiek gaat winkelen of liever kiest voor online winkelen, kan je je eigen meubels aankopen voor de kinderkamer.

Een adresje dat we van harte kunnen aanbevelen is CozyKidz. Bekijk hier het overzicht unieke, hippe en leuke kinderkamer meubels waaronder stoelen, wiegen en ledikanten.

Kostprijs voor meubels kinderkamer

Uiteraard is hier geen eenduidig antwoord op te vinden. Zo zal een kinderbed nooit even veel kosten als een kleerkast of een bureau. Anderzijds kosten de meubels ook zelden even veel bij de ene winkel als bij de andere winkel.

Ook hangt de prijs sterk af van de periode waarin je ze koopt: koop je deze in de soldenperiode, dan zal je minder betalen dan wanneer je deze aankoopt in de gewone periode. Daarboven komt ook nog eens dat je meestal minder betaalt voor meubels wanneer je ze tweedehands aankoopt. Zo kan je op tweedehandswebsites als 2dehands.be en Marktplaats.nl ook vaak meubels terugvinden van bekende merken die veel minder kosten. Zoals je dus al merkt hangt de kostprijs sterk af van welke meubels je aankoopt en van waar je deze meubels voor de kinderkamer aankoopt (in welke winkel of koop je ze tweedehands?). Wil je dus geschikte meubels voor de kinderkamer aan te kopen, maak je keuze dan aan de hand van het vooraf bepaald budget. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Het punt is je moet ergens beginnen. Een ideaal begin is een kinderstoel. Relatief goedkoop. Relatief makkelijk te vervoeren. Gelukkig heeft CozyKidz deze ook recent toegevoegd aan gamma. Hier vind je dan ook de meest fantastische kinderstoeltjes van merken zoals nofred en by klipklap. Bestel snel want sommige interieur stukken worden maar tijdelijk aangeboden.